De praktijk

De praktijk is in 1996 opgericht door Rob Robbesom en was gevestigd in de Koningin Wilhelminastraat in Bunschoten. In 1999 is een locatie geopend in Nijkerk in het “groene kruisgebouw” aan de Schimmelpenninckstraat.  De visie was het versterken van de competenties van zorgverleners van lichamelijke, sociale en psychische problemen met de psycholoog als poortwachter voor de GGZ.  Vanuit het wijkgebouw is meegewerkt aan de totstandkoming van Gezondheidscentrum Corlaer.  Sinds de opening in april 2011 aan de Henri Nouwenstraat zijn wij gevestigd in dit prachtige gebouw, voorzien van moderne faciliteiten. Met deskundige professionals werken we vanuit een gedeelde en gezamenlijke verantwoordelijkheid aan zorgvernieuwing en zorgprogramma’s waardoor wij onze cliënten nog beter van dienst zijn.  

We werken met een praktijkassistent die de praktijk ondersteunt met administratieve- en ondersteunende management taken, zodat onze cliënten snel en duidelijk geïnformeerd zijn en de behandelaren hun aandacht maximaal aan het behandelen kunnen besteden.

In 2016 heeft de praktijk zich tevens verdiept. De kinder- en jeugdpsychologen zijn na 4 jaar samenwerking zelfstandig verder gegaan als De Boomgaard, praktijk voor kind- en jeugdpsychologie. Het aanbod voor volwassen binnen onze praktijk is daarnaast uitgebreid met Specialistische GGZ. Met de komst van Floor Boekholt als Klinisch psycholoog kunnen volwassenen vanaf 18 jaar, afhankelijk van de (ernst van de) stoornis, zowel een korte behandeling in de Basis GGZ  als een langere behandeling in de Specialistische GGZ krijgen. Kort als kort kan, lang als lang nodig is.

De expertise van Floor Boekholt als hoger manager is een meerwaarde voor het verbeteren van onze kleine praktijk voor wat betreft processen en bedrijfsvoering in een complex en dynamisch werkveld.

Sinds 2017 vormen Rob Robbesom en Floor Boekholt een maatschap